G-VV6HVGB4NH

Podatki o dostavi in način plačila

Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Podatki o dostavi:

-Časi in načini dostave

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 14h bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 14h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca (o tem vas predhodno obvestimo).

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

-Cene in stroški dostave

Vse cene izdelkov v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in že vključujejo 9,5% oz. 22% DDV (davek na dodano vrednost), razen če je izrecno napisano drugače. V kolikor se je uporabnik registriral kot podjetje, so prikazane cene z DDV oz. je ta podatek izrecno naveden.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Stroški pošiljanja niso fiksni,so dejanski stroški  glede na težo in količino naročenih artiklov.
Pošta Slovenije vam pri plačilu pošiljke po povzetju zaračuna strošek vplačnine v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 0,96€. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila.
Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije. Za pošiljanje izdelkov v tujino velja aktualni cenik Pošte Slovenije za mednarodni promet.


Osebni prevzem

Izdelke, kupljene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno s pogojem da je pred prevzemom vplačan znesek kupnine na TRR: SI56 0412 3011 3908 580 in s seboj prinesete potrdilo o vplačilu. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte. V obvestilu bo naveden točen naslov, zemljevid do lokacije, možen čas prevzema in kontaktna telefonska številka.
Neposredno plačilo na prevzemnem mestu je mogoče.

Za več informacij poglejte tukaj

izdelava spletnih strani Peta dimenzija   •    Sugar wax Valentina, © 2024