G-VV6HVGB4NH

Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg

Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg
Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg Sladkorna pasta Valentina za profesionalno depilacijo 10 x 1 kg
Proizvajalec: Valentina studio lepote,Valentina Novaković s.p.
Model: sladkorna pasta 10 x 1 kg
Nagradne točke: 0
Razpoložljivost: Razpoložljivo
Cena:
(Brez poštnine) 240,00€
Brez DDV: 196,72€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

Depilacija s sladkorjem

 

NARAVNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Čas je, da razmišljamo o depilaciji na naraven način! Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti popolnoma novo izkušnjo tretmaja egiptovske depilacije z sladkorno pasto. Sladkorna pasta za egipčansko depilacijo je popolnoma unikatna in naravna tehnika depilacije. Izdelek in način uporabe so najboljša rešitev za odstranjevanje nezaželenih dlačic na telesu in licu.

 

Brazilska depilacija s sladkorno pasto maribor

Kakšne so prednosti sladkorne paste: Je 100% naravna sestavina, ne vsebuje kemikalij ali barvil.Hipoalergeni proizvod.Ne povzroča pordelosti kože.Snov se oprime dlake in ne kože.Potrebna dolžina dlačic za depilacijo 2- 3 mm(za  pobrite ne  velja).Odstranjuje vrasle  dlačice.Postopek depilacije je manj boleč od depilacij z voskom.Pasto sestavljajo zelo majhni delci kristala,dosežemo učinek depilacije,masaže in pilinga obenem.Dlake postajajo mehkejše, rastejo redkeje in počasneje.Pogostost depilacije se zmanjša od 4-6 tednov.Po depilaciji ni motečih rdečih pik,koža je nežna in svilnata.

Pozor:Depilacijo izvajamo ročno brez trakov!

 

 

Sestavine:Sladkor,Med,Limonin sok

 

izdelava spletnih strani Peta dimenzija   •    Sugar wax Valentina, © 2024